Roblox Jailbreak Quiz Questions

Here are the Answers for all Roblox Jailbreak Quiz Questions

Roblox Jailbreak has a new quiz running which people are enjoying. Here i am giving you all the answers for the exciting questions. Let us check them out.

Roblox Jailbreak Quiz Questions

Roblox Jailbreak Quiz questions & answers

Question 1 – Which is the highest Tiered Safe ?

Answer – Red

Question 2 – How much does the Camaro Cost ?

Answer – Free

Question 3 – Which of these vehicles require Robux ?

Answer – Swat Van

Question 4 – How much money can you get robbing the jewelry store with the VIP game pass ?

Answer – 3000

Question 5 – Where does the Chiron spawn ?

Answer – Jewelry Store

Question 6 – What does the sign next to the cheater’s cage say ?

Answer – Don’t be a cheater.

Question 7 – What easter egg can be found by the Waterfall ?

Answer – Star

Question 8 – Where could you have found the mustang when it was in the game ?

Answer – Town Gun Shop.

Question 9 – How expensive is Lia’s spaceship ?

Answer – Priceless.

Question 10 – How much money can you get robbing the cargo train with the VIP gamepass ?

Answer – 2100

Question 11 – How much Robux does a VIP gamepass cost ?

Answer – 1000

Question 12 – What car is known as “Boomer Car” ?

Answer – Classic

Question 13 – What is the Jailbreak starter weapon ?

Answer – Pistol.

Question 14 – What car is the beam based on ?

Answer – BMW i8.

Question 15 – What is the fastest car in Jailbreak ?

Answer – Torpedo.

Question 16 – At what level can you get nukes?

Answer – 50.

Question 17 – How much money can you get robbing the museum with the VIP Gamepass ?

Answer – 4200.

Question 18 – Which one of these is not a team in Jailbreak ?

Answer – Spy.

Question 19 – Which item can you not get from pickpocketing police ?

Answer – Handcuffs

Question 20 – Where can you find jetpack in Jailbreak ?

Answer – Canyon

Video Content

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *